Brodogradnja, brodski sustavi i konstrukcije
cjevovodnih sustava.

HVAC - Heat Ventilation Air Conditioning

Svaka uspješna priča započinje idejom

Pomažemo vam da realizirate svoje ideje i transformirate ih u uspješne projekte

Tehničko savjetovanje

Tehničko savjetovanje

Iz našeg iskustva, svaki projekt predstavlja jedinstveni izazov. Nije uvijek lako naći optimalno rješenje. Pored skupa tehničkih vještina i znanja, potrebno je pametno planiranje i detaljno upravljanje projektima ili čak optimizacija postupaka koji mogu poboljšati krajnji rezultat.

savjetovanje

Inženjering usluge

Inženjering usluge

Ako ste na početku svog projekta i trebate pomoć oko dizajna ili trebate doraditi detalje, naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne. Sa iskustvom u svim fazama procesa dizajniranja, predkoordinacije i koordinacije na više velikih projekata, u mogućnosti smo osigurati kvalitetna rješenja za naše klijente. Za dizajn i

inženjering

Projekt dokumentacija

Projekt dokumentacija

Bilo za početnu ideju projekta ili za pojedinosti završne obrade, tehničko praćenje i projektna dokumentacija od najveće su važnosti. Većinu vremena pristupanje tehničkom problemu, osim numeričke analize, započinje s nacrtom koncepta. S razvojem projekta, broj ...

dokumentacije

Projektiranje HVAC cjevovodnih sustava

Od savjetovanja, preko inženjeringa do tehničkih crteža i dokumentacije.

Zašto izabrati nas?

Vrijednosti koje nas definiraju!

Strast za
izazov

Što te pokreće? Za vas je "poteškoća"? Za nas je, bez ikakve sumnje, to izazov! Čvrsto vjerujemo da je potrebno napustiti sigurnost naše zone komfora kako bi postigli uspjeh. Brodogradnja nudi mogućnosti, ali donosi i izazove kao što nijedna druga industrija, a strast je faktor stvaranja ili loma.

Inovacijski orijentirani pristup

Veliki projekti poput krstarenja potražuju znanje, iskustvo, timski rad i komunikaciju. Sretni putnici i prekrasne panorame samo su sprijeda, ali iza kulisa nalaze se kilometri cjevovoda, vodovodni i klimatizirani nosači kabela, strojevi i drugi brodski elementi koji rade u skladu kako bi omogućili savršeno iskustvo krstarenja brodom. A da bi se to postiglo, inovacija je prijeko potrebna.

Odgovornost Prema klijentu

Svatko tko se bavi brodogradnjom zna najveću važnost vremena i kvalitete. Tijekom više od desetak projekata Quantum inženjering našao se s brojnim brodskim inženjerskim rješenjima. Od naših klijenata prepoznati smo kao pouzdan i odgovoran partner koji kvalitetno i na vrijeme realizira projekte!

mini module

Naši klijenti

Stalni klijenti su najbolji!

MEYER WERFT

Jedno od najvećih i najmodernijih brodogradilišta na svijetu. Krstarenja međunarodnim brodskim kompanijama građena su na našim proizvodnim i građevinskim pristaništima već nekoliko desetljeća.

MAC Hamburg

MAC je tvrtka sa sjedištem u Hamburgu, osnovana iz strateških razloga za opskrbu cjelina klimatizacijskih sustava za brodogradilišta u Meyer grupi.